argonath

Kirjallisuus

Tämä kappale on omistettu Paroni Vladimir Harkonnen:lle. Frank Herbertin "Dyyni" on yksi kaikkien aikojen parhaista romaaneista. Tolkienin "Taru Sormusten Herrasta" ja Bulgakovin "Saatana saapuu Moskovaan" ovat myös klassikkoja.

Michel Del Castillon "Järjestyksen yö", Alfred Besterin "Määränpäänä tähdet", Fedor Dostojevskin "Rikos ja rangaistus" ja "Idiootti" ja Ursula Le Guinin "Maameren tarinat" ja Desmond Bagleyn "Safari" ovat vaikuttavaa kirjallisuutta.

Dune

"Saatana saapuu Moskovaan on visionäärisesti ja kielellisesti lumoava, sen maailma on salaperäinen, täynnä arvoituksia ratkottavaksi. Teos on samanaikaisesti kaihoisa ja eloisa, hienovaraisesti punottu traagisen ja koomisen kudos."

Nina Gimishanov


"Kuuntele minua taistelija", Tuek sanoi. Hän kumartui eteenpäin yli pöytänsä, olkapäät korvien tasolla, silmät tarkkaavaisina. Salakuljettajan kasvot olivat yhtäkkiä kuin säänpieksemää kiveä. "Isäni vesi - ostan sen takaisin itse, omalla terälläni". Halleck tuijotti takaisin Tuekia. Sinä hetkenä salakuljettaja muistutti häntä Duke Letosta: Miesten johtaja, rohkea, varma omasta asemastaan ja omasta tiestään. Hän oli kuin Duke ... ennen Arrakisia.

Frank Herbert: Dune


Pohjoista kohti tuuli vasenta poskea pyyhkien, siunaus jalansijoissa.

JR.R.Tolkien: Sormuksen ritarit


Käsikirjoitukset eivät pala.

Mikhael Bulgakov: Saatana saapuu Moskovaan


Taru Sormusten Herrasta


Taru Sormusten Herrasta on klassinen kertomus hyvän ja pahan taistelusta. Koskettava, poeettinen, jännittävä ja aito. Mestariteos.


Taru Sormusten Herrasta

Gandalf


Kirjan keskeinen hahmo. Hehkuu viisautta ja syvällisyyttä. Tunnetaan myös nimillä Olórin, Mithrandir (Harmaa Pyhiinvaeltaja), Incánus ja Tharkûn.


Gandalf
INFO